Elaborem propostes per apropar el currículum escolar al currículum cultural amb les TAC

Elaborem propostes per apropar el currículum escolar al currículum cultural amb les TAC
Professorat: Àlex Escuder - Àlex Egea - Elisabet Higueras

Sessió 5: webquest

Hola a tots,

Avui acabarem amb les tasques pendents de la sessió anterior i començarem amb el tema de les Webquest. Aquí us deixo un resum:



També introduirem el tema del consum i del consumisme veient diferents exemples disponibles a la xarxa, això sí, en webquest!

Ànims i seguim treballant!

Per cert, aquí us deixo una guia per fer servir l'entorn PHPWEBQUEST ;-)

BIBLIOGRAFIA

  1. Adell, Jordi. "Internet en el aula: las Webquest". [en línia]. Edutec. Revista Electrónica de Tecnología Educativa, núm. 17, març 2004 [Consulta: 10 gener 2007]. Disponible a: <http://www.uib.es/depart/gte/edutec-e/revelec17/adell_16a.htm>.
  2. Area, Manuel. WEBQUEST. Una estrategia de aprendizaje por descubrimiento basada en el uso de Internet. GUIA DIDÁCTICA PARA DOCENTES. [en línia]. [Consulta: 13 juny 2006]. Disponible a: <http://webpages.ull.es/users/manarea/webquest/>.
  3. Tipologia de tasques WQ: http://www.eduteka.org/tema_mes.php3?TemaID=0011
RECURSOS
- BBDD comunitat catalana de webquest: http://webquest.xtec.cat/enlla (també podeu consultar el portal per veure documentació variada http://webquest.xtec.cat )
- Recull de portals sobre WQ http://www.xtec.net/~cbarba1/portalsWQ.htm

- Les WQ a la XTEC http://www.xtec.net/recursos/webquests/

- Imatges animades http://www.gifmania.com

Escola d'estiu 2009

BENVINGUDA

Benvinguts i benvingudes al curs "Elaborem propostes per apropar el currículum escolar al currículum cultural amb les TAC" de l'escola d'estiu de ROSA SENSAT'09.