Elaborem propostes per apropar el currículum escolar al currículum cultural amb les TAC

Elaborem propostes per apropar el currículum escolar al currículum cultural amb les TAC
Professorat: Àlex Escuder - Àlex Egea - Elisabet Higueras

Presentació de les vostres propostes, avaluació i comiat!

Hola a tothom,


Avui, darrer dia de curs, podrem compartir tots plegats les propostes que heu anat elaborant. Per tant, els protagonistes sou vosaltres!


Intentarem valorar les propostes des del vessant pedagògic, oferint-vos assessorament i aprofitant l'experiència dels companys i companyes per fer el "peer-review" de les propostes. Sabem que segurament no estaran perfectes, no heu tingut tampoc gaire temps per elaborar-les, però esperem que el consell de tots us pugui aportar noves idees per iniciar el curs vinent!


Finalment, avaluarem el curs, perquè la vostra opinió ens pot ajudar a millorar-lo i fer noves propostes de cara a futures edicions. I bé, ens acomiadarem i tancarem aquesta 44ª edició!


També agrair-vos per endavant la vostra participació, atenció i dedicació. Ha estat un curs molt interessant i nosaltres, com a docents, ens ho hem passat molt bé, aprenent de tots vosaltres i gaudint d'aquests dies de calor i d'estiu amb les vostres propostes!

Gràcies per tot i fins aviat!
P.S.: Recordeu que teniu els nostres mails en aquest blog, al marge, i que restem a la vostra disposició més enllà del curs.

1 comentaris:

Misty 5 de novembre del 2018, a les 9:02  

I'm personally a big fan of Escola d'estiu Rosa Sensat 2009 blog. Thanks for sharing this post.
clipping path service

Escola d'estiu 2009

BENVINGUDA

Benvinguts i benvingudes al curs "Elaborem propostes per apropar el currículum escolar al currículum cultural amb les TAC" de l'escola d'estiu de ROSA SENSAT'09.